big goto

Vincent Hoek

Projectmanager

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)6 20811441

linkedin-profiel

 

Vroeger stond Vincent altijd zijn mannetje op de atletiekbaan. Als ex-topatleet heeft hij successen behaald op zowel nationaal-als internationaal niveau. Tegenwoordig is hij in z’n vrije tijd hardlooptrainer bij atletiekvereniging Avantri in Schoonhoven. Naast sportliefhebber, gaat Vincent graag op reis samen met zijn gezin.

Projectmanagement
Sinds zijn Masters Degree (drs) in de bedrijfskunde, kan Vincent leunen op 17 jaar ervaring in de ICT-sector. Vincent is een resultaatgerichte projectmanager. Hij is in staat zware en complexe ICT-projecten succesvol af te ronden. Succes in zijn werk weet Vincent te bereiken door zijn gedreven, analytische en gestructureerde werkwijze te combineren met sterke communicatieve vaardigheden. Dit helpt hem stakeholders te overtuigen en projectteams op effectieve wijze aan te sturen.

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.