Gerben Moerman

Gerben Moerman

gerben.moerman@pmcollectief.nl

+31 (0)6 120488096

Strategy consulting, of strategie consulting, is de verzamelnaam voor het werkgebied van adviseurs die zich voornamelijk richten op strategische kwesties. Een strategie is “een plan met als doel lange termijn doelstellingen te realiseren.”

De professionals van het PM Collectief in vraagstukken die bepalend zijn voor de richting en ontwikkeling van organisaties. Van groeistrategieën tot kostenbeheersing, van portfoliokeuzes tot innovatie, van samenwerking en allianties . Het PM Collectief is actief op diverse expertisegebieden waaronder Corporate Finance, Organisatorische Verbetering, Telecom & ICT, Marketing & Sales, Operational Excellence, Restructuring en R&D & Innovatie.

Zie ook: 

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.