Rene Hoogland

Het is niet altijd de verantwoordelijke projectmanager te verwijten.

Niet ieder project verloopt naar wens. Helaas komt het voor dat projecten significant ontsporen en vragen om maatregelen om het weer op het goede spoor te brengen en vertrouwen in een goede afloop te herstellen. Vaak zijn interne analyses onvoldoende om de juiste maatregelen te nemen. Een integraal en onafhankelijk onderzoek is de bete keus voor succes.

Onze project auditeurs zijn zeer ervaren programma- en projectmanagers die de klappen van de zweep kennen en zelf de nodige valkuilen hebben meegemaakt in grote en complexe projecten, ook internationaal. Vanuit deze expertise zijn wij ook regelmatig betrokken bij het weer op gang brengen van vastgelopen programma’s of het beoordelen van lopende projecten.

Het Project Management Collectief brengt de bevindingen en aanbevelingen uit in een rapport nadat de contouren van de audit zijn vastgesteld. Indien mogelijk doen wij dit tegen een overeengekomen vaste prijs.

 

Zie ook: 

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.