Arjen de Swart

Bij steeds meer organisaties is Het Nieuwe Werken (HNW) een actueel thema. Maar wat is dat nieuwe werken nu eigenlijk?

Het Nieuwe Werken gaat verder dan plaats- en tijdonafhankelijk werken. Kenmerken zijn vertrouwen, flexibiliteit, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en verbinding. Dit vraagt vaak iets nieuws van de medewerkers. En van de managers. Maar wat dan precies? Hoe kunnen uw middenmanagers een scharnier van verbinding zijn? Hoe stuurt u processen aan, als u uw mensen minder vaak ziet? Hoe kunt u mensen ruimte en flexibiliteit bieden zonder de organisatiedoelen uit het oog te verliezen?

Voor elke organisatie is het antwoord op deze vragen anders. En elke organisatie doorloopt hierbij haar eigen proces. Communicatie levert hier een waardevolle bijdrage aan.

Consultants van het PM Collectief helpen en ondersteunen u op het gebied van het brede vlak van 'Het Nieuwe Werken' met advies en praktische hulp op strategisch, taktisch en operationeel vlak.

Zie ook: 

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.