Rene-Hoogland B

René Hoogland

Programmamanager

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0) 610477079

linkedin-profiel

 

René heeft ruime ervaring met programma’s projecten en consultancy. Hij heeft gewerkt voor de top 200 ondermeer bij PVF, Rabobank, ABNAMRO, PostNL. Hij heeft een universitaire graad in chemische technologie, bedrijfskunde, projectmanagement, economie en rechten. .

Programmamanagement
René staat bekend als een senior stressbestendige manager met geaccepteerd leiderschap. Hij heeft brede kennis van HR, IT, bancaire processen en bedrijfsprocessen in het algemeen. Hij is gewend om binnen zijn programma’s transparant te rapporteren dwz laat zien wat je gaat doen en laat zien wat je gedaan hebt. Belangrijk daarbij is om in de rapportage altijd naar het eind van het programma te kijken m.a.w. waar komen we op uit.( Earned Value) Zijn rapportage is ‘bottum-up’ opgebouwd en geeft op elk niveau duidelijkheid.

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.