Pete-Janse B

Peter Janse

Programmamanager

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)6 22390047

linkedin-profiel

 

Peter is zijn loopbaan gestart als programmeur bij Rijkswaterstaat. Daarna is die loopbaan succesvol gecontinueerd bij NL overheidsdiensten, organisatieadvies-bureaus en een vooraanstaande internationale ICT dienstverlener: O & I adviseur, diverse managementfuncties. Inmiddels heeft hij zijn eigen bedrijf voor interim management. Gedreven, vol zelfvertrouwen, leergierig, veel van anderen geleerd maar ook door eigen inzichten.

Programmamanagement
Organisatieverandering zonder ICT bestaat (bijna) niet! Indachtig deze stelling ontwikkelde Peter zich tot programmamanager met verandervaardigheden, zowel processen als systemen, ervaren met klant- en stakeholder- management, volwaardig gesprekspartner op alle niveaus. Hij is bekend met implementatie van ICT in complexe organisaties, heeft scherp oog voor processen en benodigde functionaliteit, is bruggenbouwer tussen business en ICT. Hij koppelt vakmanschap aan pragmatisme, stelt hoge eisen aan zijn omgeving en gaat daarin voor, is Inspirerend leider die zijn mensen meekrijgt.

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.