Jan-Mientjes BJan Mientjes

Business analist/Test Manager

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0) 6 52477979

linkedin-profiel

 

Jan heeft als bedrijfskundige altijd op het raakvlak gefunctioneerd tussen business en IT. Eerst in de gezondheidszorg en later binnen de financiële sector. In z’n privé leven doet Jan graag aan tafeltennissen in competitieverband en is hij regelmatig te vinden op de racefiets.

Business analyse / Test management / Implementatie management

Het vertalen van de bedrijfsdoelstellingen in bruikbare oplossingen is wat Jan vooral drijft. Jan is goed instaat conceptueel en ordenend te denken. Daarbij hecht Jan veel waarde aan praktisch bruikbare oplossingen waarbij veel aandacht wordt gegeven aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Verder vind Jan de intermenselijke aspecten belangrijk waarbij het op een plezierige manier van samenwerken met groot gevoel voor ‘common sense’ centraal staat.

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.