Hette-Zijlstra B

Hette Zijlstra

Change manager

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)6 23645037

linkedin-profiel

 

Alles wat Hette aanpakt kan hij lang volhouden; zijn sporten zijn schaatsen, duurlopen, triatlon en zeilen. Geïnteresseerd in de techniek bouwde hij zijn eigen boot en onderhoudt hij oude motoren. In zijn woonplaats Muiderberg is hij al meer dan 25 jaar actief bij culturele verenigingen en in de lokale politiek.

Verandermanagement
Iedere situatie waarin de organisatie aangepast moet worden aan nieuwe (markt) vragen komt Hette met creatieve oplossingen. Als ervaren automatiseerder met gedegen Controllers ervaring “leest” en analyseert hij zeer snel het probleem en legt hij verbindingen tussen alle mogelijke disciplines.

Op basis van zijn groot empatisch vermogen is Hette in staat soms grote culturele verschillen tussen mensen te overbruggen en alle interne en externe politieke klippen te omzeilen. Een duurzaam resultaat is in zijn ogen altijd een groepsresultaat.

 

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.