Gerben-Moerman B

Gerben Moerman

Managing Partner

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)6120488096

linkedin-profiel

 

Analytisch en mens gericht, dat is wat Gerben typeert. Als een echte beta heeft Gerben wiskunde en bedrijfseconometrie gestudeerd. Na een carriere in de consultancy en bancaire wereld, werkt Gerben al weer heel wat jaartjes als succesvol interim manager. Gerben mag zich gelukkig prijzen met zijn grote liefde Ozlem die hem in alles steunt en aanmoedigd.

Interm & Projectmanagement
Gerben’s werkstijl typeert zich door eerst een heldere analyse gevolgd door een resultaat gerichte aanpak waarbij altijd de menselijke maat wordt gehouden. Asl er gekozen m oet worden tussen resultaat en relatie kiest Gerben altijd de relatie. Resultaat volgt dan vanzelf.
Laatst kreeg Gerben een mooie quote van een van zijn klanten: “ik kom jou eigenlijk altijd tegen als het fout gaat… het is eigenlijk nooit jouw schuld, maar als jij je ermee bemoeit, gaat het wel elke keer de goede richting heen”

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.