Gerben Moerman

Gerben Moerman B

gerben.moerman@pmcollectief.nl

+31 (0)6 120488096

Veranderingen in organisaties mislukken bijna nooit door te weinig inhoudelijke kennis. Wel door bijvoorbeeld gebrek aan ervaring met veranderen, het inzetten van verkeerde instrumenten en onvoldoende leiderschap. Het ontwikkelen en uitvoeren van een succesvol verbeterproces is een kunst en is voor iedere organisatie anders. Coachen is vaak een essentieel onderdeel van een veranderingsproces

Daarnaast zal een management consultant veel kennis en ervaring in huis moeten hebben van het uitwerken en realiseren van strategische en tactische doelen, veelal gewenste of noodzakelijke veranderingen ten aanzien van werkwijze of bedrijfsstrategie. Dit vakgebied vraagt veel van de consultancy vaardigheden van professionals. Niet aannemen maar doorvragen, niet afwachten maar proactief zijn, standvastig en flexibel met de juiste dosering, mensgerichtheid en overtuigend.

Het PMCollectief heeft en levert deze expertise.

Zie ook:

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.