Rene Hoogland

Het gericht inzetten van een interim manager kan helpen uw problemen op te lossen of uw strategie te realiseren. Soms is het noodzakelijk een cruciale vacature tijdelijk te vervullen. Met behulp van een tijdelijke frisse blik en expertise flinke stappen maken.

De interim-managers van het PMCollectief zijn zonder uitzondering ambitieuze professionals die ‘out of the box’ durven denken en hun verantwoordelijkheid nemen. Managers die snel beschikbaar zijn en hun sporen ruimschoots in uiteenlopende disciplines hebben verdiend. Ze beschikken over de kennis en kunde om een vernieuwende aanpak te ontwikkelen en te implementeren. Ze geven nieuwe impulsen aan uw organisatie.

Zie ook:

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.