Arjan-de-Swart B

Arjan de Swart

Projectmanager

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)6 203 97403

linkedin-profiel

 

Van jongs af aan was het voor Arjan helder dat hij een baan in de techniek zou vinden. Als tiener was hij altijd bezig met elektronica en het organiseren van feesten en partijen. Na een loopbaan met diverse technische- en coördinerende functies was de stap naar ICT projectmanagement snel gemaakt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan zijn gezin, familie en vrienden. Hij staat regelmatig op de tennisbaan en steekt graag in- en om het huis de handen uit de mouwen.

Projectmanagement
Arjan is een gemotiveerde professional die zelfstandig en klantgericht zijn allround ICT kennis en ervaring in zijn werk toepast. Zijn technische en bedrijfskundige achtergrond maken van hem een ideale intermediair tussen het management en de ICT operatie. Zijn brede kennis en ervaring in complexe Cloudcomputing en Outsourcings-projecten helpen hem om de hedendaagse ICT projecten succesvol te leiden. Met zijn planmatige maar flexibele ‘no nonsens’ aanpak haalt hij het maximale uit zichzelf en uit zijn opdrachten en heeft hij tot nu toe alle projecten met succes kunnen afronden. Sinds 2006 heeft Arjan diverse grote en kleine organisaties naar ‘het nieuwe werken’ begeleid. Hij is op technisch, organisatorisch en facilitair gebied ervaringsdeskundige en in staat om organisaties mee te nemen naar deze nieuwe manier van werken.

Over het PM Collectief

Het PMCollectief is een netwerk van senior interim-professionals, opgericht in 2008. Wij zijn een groep specialisten met individueel minimaal 6 jaar ervaring in het realiseren van complexe projecten. Iedere PMCollectief expert heeft een eigen inhoudelijke achtergrond en focus. Deze professionals zijn allen zelfstandig gevestigd, overtuigd dus van hun eigen kunnen en ondernemend. Mensen die gewend zijn toegevoegde waarde te leveren, die zich kritisch opstellen en daarmee een tikje eigenwijs zijn.

Evenementen

Maandelijkse bijeenkomst PM Collectief iedere laatste woensdag van de maand, aanvang 15.00 uur in De Woude.